Slå in mors dag presenten snyggt

Känslan med mors dag presenten

När det handlar om alla sorts presenter så är det helheten som avgör dess succé. Mors dag present är ingen skillnad. Till mamma kan det till och med vara ännu viktigare att slå in produkten du tänkt ge på ett snyggt sätt! Känner hon att du lagt ner mycket tid på innehåll såväl som paket kommer hon känna att hon är värd den tiden. Vem som helst kan ge presenter men långt ifrån alla gör det på ett stilrent sätt.

Här kommer några tips på hur mors dag presenten kan bli den snyggaste du någonsin gett mamma.

Låt ett proffs slå in gåvan

Det enklaste sättet är att låta personalen i butiken slå in gåvan. Nu handlar det om presenter på nätet och då blir det givetvis svårt att överlämna detta ansvar. Eftersom många av oss tycker det här med presenter är hur kul som helst så kanske någon i din närhet kan hjälpa till? Fråga snällt om din partner, syskon eller vän kan ge en hjälpande hand att slå in din mors dag present.

Känns det opersonligt att överlåta presentinslagningen till någon annan? Ta råd och tips från experten, men slå in morsdagspresenten själv. Det är en konst att göra snygga paket. För att bemästra presentpappret, snöret och alla detaljer så krävs det träning, och vägledning.

Klipp till på en presentpåse

Slå in mors dag present snyggtVarför är en presentpåse ett bra sätt att lägga sin mors dag present i? Därför att den inte kräver någon presentinslagning! En snygg påse är det enklaste sättet att ge bort en present. Lägg ner produkten och räck över den till mor. Enkelt och stilrent, men inte lika vackert som att slå in med presentpapper.

Det fina med dessa påsar är att mamma sen kan återanvända dem. Till skillnad mot papper och snöre som slängs bort efter presenten är öppnad. Allt återvändbart är en present i sig, inte sant?

Vill du spetsa till presentpåsen lite extra så köp även små stickers. Ett hjärta med en fin text kommer garanterat höja upp din mors dag present flera nivåer.

 

Comments are closed.